keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Bussilla Pärnun kautta Tallinnaan

Riian bussiasemalla Tallinnaan lähtevää bussia odotti yllättävän paljon matkustajia. Kun talvella kävin Kuresaarella, oli bussissa hyvin tilaa valita paikkansa, mutta nyt näytti että reitillä Riika-Pärnu-Tallinna tulisi täyttä. Bussi olikin Pärnuun asti lähes viimeistä paikkaa myöten myyty loppuun ja numeroidut paikat olivat tarpeen.

Matka sujui jouhevasti; yhden kerran jouduimme odottelemaan hetken, kun tiellä oli varsin pahan näköinen kolari. Pärnussa bussi pysähyi vain hetkeksi.

Matkan aikana aurinkoinen sää väistyi ja taivaalle alkoi kerääntyä pilviä. Mitä lähemmäs Tallinna tuli sitä tummemmat pilvet vyöryivät vastaan. Lopulta alkoi sataa.

Loppumatka menikin sateessa. Bussi oli muutaman minuutin aikataulusta myöhässä ja sain soiton tuntemattomasta numerosta. Alkuun mietin, että vastaanko ollenkaan. Onneksi vastasin, sillä soittaja oli Riika-Tallinna bussimatkan yhteydessä ostamani Tallinnan-taksimatkan kuljettaja, joka kyseli saapumisaikaa bussiasemalle.  Hämmästyttävän hyvää palvelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti